Ultimele Știri

Fosta jurnalistă de la BBC va fi purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis

Președintele ales, Klaus Iohannis, a ales persoana care va ocupa postul de consilier de stat pentru Comunicare şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în timpul mandatului său. Tatiana Niculescu Bran, scriitoare și fostă jurnalistă BBC va ocupa acest post.

Tatiana Niculescu Bran este absolventa Facultății de Litere a Universității din București și a Institutului de Jurnalism de la Bruxelles. Viitorul purtător de cuvânt a condus biroul BBC Word Service din România, după ce, timp de 9 ani, a fost redactor la postul de radio britanic. Mai mult, Tatiana Niculescu Bran este și o scriitoare de succes. ea a publicat mai multe romane precum: ”După dealuri”, ”Nopțile Patriarhului”, ”Povestea domniței Marina și a basarabeanului necunoscut”.

Numirea sa va fi oficializată după 21 decembrie, când noul preşedinte îşi va începe mandatul.

„O știre despre mine (sper să fie o veste bună). Președintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt și consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, și devin, așadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, a anunțat Tatiana Niculescu Bran, pe un site de socializare.

Președintele ales încă nu a făcut nicio declarație cu privire la acest aspect, momentan el se află într-o vizită privată în Statele Unite ale Americii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*