Fost lider PNL: Este o speranţă iluzorie, nici măcar Iohannis nu mai poate tracta actualul PNL

  • Nicoleta Ungureanu
  • 7 septembrie 2016
  • Politică
pnl

Liberalii vor pierde alegerile parlamentare de la finalul acestui an, susține fostul lider PNL Mihăiţă Calimente. Acesta scoate la iveală un sondaj de ultimă oră al liberalilor care arată mari probleme în rândul partidului, conform știripesurse.ro.

Conform sondajului, PNL s-ar situa la circa 22% din preferinţele electoratului, Blaga, la 21%, iar Gorghiu abia la 17%, susţine Calimente.

Acesta afirmă, de asemenea, că PNL încearcă cu disperare să-l aducă pe Cioloş în partid, să candideze din partea PNL pentru un nou mandat de premier, pentru a tracta partidul la alegeri. „Este o speranţă iluzorie, nici măcar Iohannis nu mai poate tracta actualul PNL, pentru că oamenii îi asimilează pe liderii săi cu portocaliii. Am fost la Ghioroc, la Sărbătoarea vinului, iar acolo oamenii cu care m-am întâlnit îmi spuneau „domnule deputat, mă bucur că aţi plecat de la portocalii”.

Acesta neagă că ar fi plecat din partid când Falcă nu l-a mai pus pe lista de candidaţi.

„Niciodată nu am aşteptat să mă pună Falcă pe vreo funcţie sau vreo listă. Decât să stau la mâna lui Falcă, mai degrabă mi-aş fi făcut harakiri. Am fost de faţă atunci când s-a decis că PNL va primi locul 1 la Senat şi locul 4 la camera Deputaţilor. Am zis, OK şi de atunci nu am mai discutat niciodată despre listele de candidaţi.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *