Ultimele Știri

Focuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări, care au reuşit să fugă în Ucraina

arma

Poliţiştii de frontieră suceveni au tras, sâmbătă seara, două focuri de armă pentru reţinerea unui grup de contrabandişti de ţigări care au reuşit să fugă în Ucraina şi au abandonat ţigări de peste 120.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de frontieră Suceava, Ilie Poroch-Seriţan, a declarat că poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au observat, sâmbătă seara, în apropierea frontierei de stat un grup de persoane care încărca într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase.

Suspecţii au fost somaţi prin voce, iar din cauză că nu s-au supus, poliţiştii fu tras două focuri de avertisment.

În acel moment, suspecţii au abandonat coletele şi autoturismul şi profitând de terenul împădurit, au fugit spre teritoriul statului vecin.

Poliţiştii de frontieră suceveni au început monitorizarea zonei pentru depistarea persoanelor implicate, totodată fiind anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment, iar în zonă au fost găsite 11.000 pachete ţigări de diferite mărci de provenienţă ucraineană, în valoare de 121.000 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că unul dintre cei implicaţi în contrabandă este un sucevean de 21 de ani.

Ţigările au fost confiscate, maşina de teren, înmatriculată în Bulgaria, a fost indisponibilizată de poliţiştii de frontieră care fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*