Focuri de armă în Capitală. Poliţiştii au tras mai multe gloanţe după ce au fost ameninţaţi

  • Adelina Mitrache
  • 30 mai 2016
  • Social
politia politie

Un conflict casnic a fost tranşat, în noaptea de duminică spre luni, de poliţiştii bucureşteni cu focuri de armă. Au fost chemaţi să intervină atunci când un tânăr – băut şi drogat – şi-a luat la bătaie tatăl. La vederea uniformelor, bărbatul nu s-a liniştit. Din contră, s-a repezit asupra agenţilor cu un lanţ. Aceştia au tras întâi focuri de avertisment în aer, apoi înspre agresor.

Tânărul lucrează în acelaşi loc cu tatăl său, iar duminică seară au venit acasă împreună. Au început să discute despre cheltuielile gospodăreşti. Spiritele s-au închis şi s-au luat la bătaie.

Când au sosit poliţiştii, tânărul a sărit la ei cu un lanţ, apoi a încercat să fugă. Agenţii au tras două gloanţe de avertisment, apoi patru înspre agresor, care a fost rănit şi transportat la spital.

Bătăuşul este client vechi al Secţiei 19. Ultima dată, agenţii calmaseră spiritele în familia lui în urmă cu trei zile. Fratele lui spune că a fost nevoit să se mute de acasă din cauza scandalurilor şi pentru că agresorul fură tot ce îi pică în mână, pentru a-şi cumpăra stupefiante.

Poliţiştii îl acuză pe tânărul de 32 de ani de ultraj şi tulburarea liniştii publice. Traficul rutier în zonă a fost întrerupt până când criminaliştii au găsit tuburile cartuşelor trase.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *