Ultimele Știri

Focșani: Un bărbat a fost rănit în urma unei explozii într-un mall. SRI a fost sesizat de echipajele de intervenție

Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost rănit în urma unei explozii produse într-un centru comercial din Focşani. Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, din primele informaţii a explodat un telefon mobil. O echipă pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) se află, joi, la locul exploziei produse într-un centru comercial din Focşani, pentru a investiga cauzele deflagraţiei în urma căreia un om a fost rănit.

„Referitor la incidentul de la mall- ul din Focşani, a fost anunţată echipa pirotehnică din cadrul SRI, care este în acest moment prezentă la faţa locului şi investighează. Deocamdată nu àvem informaţii despre deflagraţie”, au declarat reprezentanţii SRI.

Explozia s-a produs joi la prânz, în sala de cinema a unui centru comercial din Focşani, potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Vrancea, Vitalie Beţişor.

”Două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism facial în urma unei explozii”, a decalrat Vitalie Beţişor.

Potrivit sursei citate, bărbatul rănit a povestit că i-a explodat telefonul în timp ce era la cinema.

Directorul Serviciului de Ambulanţă a mai declarat că bărbatul este conştient, cooperant şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vrancea.

Totodată, sursa citată a mai menţionat că nu au mai fost rănite alte persoane. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*