Ultimele Știri

Florin Zamfirescu, susținător al lui Iohannis: ”Poporul nu mai vrea lătrături, poporul vrea un om liniștit”

Florin Zamfirescu a decarat în cadrul unei emisiuni că singurul om pe care îl vede capabil de a împiedica distrugerea României este candidatul la prezidențiale, Klaus Iohannis. În același timp privește cu reținere posibila victorie a lui Victor Ponta de la prezidențiale și o consideră nepotrivită pentru România.

Actorul a declarat că la începutul carierei lui Ponta în fruntea Guvernului a crezut în el, însă premierul a făcut greșeli fundamentale ”din dorința de a fi ales”. De asemenea, a precizat că în momentul de față, Victor Ponta reprezintă un peicol foarte mare: ”Prin taxe îngrozitoare, strângerea curelei sub o formă sau alta, prin iarăți micșorarea locurilor de muncă. Nu cred ca Ponta va ieși la alegerile astea, decât dacă alegerile sunt măsluite de acuma deja. Se vede cu ochiul liber că acești oameni de la guvernare, de acum, sunt ca niște copii care se joacă cu focul, într-o inconștiență olimpiană, cu zâmbetul pe buze”, a declarat Florin Zamfirescu.

După critica privind candidatura lui Victor Ponta, actorul și-a îndreptat atenția către ceilalți candidați printre care a găsit, după părerea sa, oameni care pot fi viitori președinți ai României. Acesta a vorbit și de William Brânză, pe care îl consideră potrivit, însă fără șanse: ”Cred că e adevărat, sunt oameni foarte buni în campania asta electorală. Este Wiliam Brânză,  care are un aspect, dar nu poți să crezi că, venit atât de târziu în anturaj, va putea să facă față și oamenii sunt temători și nu se aruncă, din păcate”.

Favoritul actorului la prezidențiale este Klaus Iohannis, după cum reiese clar din spusele sale: ”Iohannis, pentru mine, are două calități extraordinare. Este un alogen, adică este sas, neamț, și e singurul care poate pune piciorul în prag, în ce privește distrugerea acestei țări și cred că e singurul care poate negocia în UE, și cu forța cea mai mare, care e Germania, ca România în sfârșit să fie tratat de la egal la egal. România, deocamdată, este tratată ca o colonie”

Klaus Iohannis este după părerea actorului, benefic României, în comparație cu Victor Ponta sub conducerea căruia, România ar fi precum o colonie: ”Ca o colonie. Poporul nu mai vrea lătrături, poporul vrea un om liniștit, care să vorbească calm, să spună lucrurile o dată și nu de cincizeci de ori, și care să nu mintă.  Și Iohannis dă, cel puțin prin apariție, și prin ce a făcut la Sibiu, această senzație”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*