Ultimele Știri

Florin Mergea s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Shanghai

Florin Mergea și Rohan Bopanna s-au calificat în semifinalele turneului de la Shanghai, după o victorie adjudecată în doar 65 de minute în fața cuplului Ivan Dodig/Marcelo Melo, scor 6-4, 3-6, 10-7.

Tenismenii români au din ce în ce mai multe rezultate în proba de dublu. După ce Horia Tecău a câștigat săptămâna trecută turneul de la Beijing alături de Jean Julien Rojer, perechea româno-indiană formată din Florin Mergea și Rohan Bopanna s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la Shanghai.

Mergea şi Bopanna au trecut lejer în sferturile de finală ale Mastersului de la Shanghai, dotat cu premii în valoare totală de 4,2 milioane de dolari, în detrimentul favoriților cu numărul 4, Ivan Dodig și Marcelo Melo, cu scorul de  6-4, 3-6, 10-7. 

Dacă până acum românul a beneficiat de adversari facili, în semifinale, Mergea şi Bopanna vor juca în compania principalilor favoriţi, americanii Mike şi Bob Bryan.

Odată cu această victorie din sferturi, Mergea şi Bopanna vor primi 360 de puncte ATP şi 60.730 de dolari.

În cadrul aceluiași turneu, Horia Tecău, alături de olandezul Jean Julien Rojer, au părăsit prematur competiția celui de-al doilea oraș  ca mărime al Chinei, cei doi pierzând cu 6-1, 6-7, 5-10 în fata columbienilor Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*