Ultimele Știri

Florin Mergea este în sferturile de finală de la Indian Wells

Florin Mergea

Singurul român rămas în cadrul turneului de la Indian Wells după Simona Halep, Florin Mergea s-a calificat, alături de Dominic Inglot, în sferturile de finală ale competiției americane cu mininum de seturi, scor 6-3, 6-4, în fața cuplului columbian Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Florin Mergea și Dominic Inglot au reușit să se califice pentru a șapte oară consecutiv în sferturile de finală a unui turneu din acest sezon, după o victorie de 6-3, 6-4, într-o oră şi un minut, în fața cuplul columbian format din Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.

Serviciul bun al lui Dominic Inglot și deplasarea eficientă a lui Florin Mergea de pe suprafața terenului 4 californian, le-au adus două break-uri, ceea ce le-a și asigurat accesul în premieră în sferturile unui turneu Masters 1.000.

Această calificare le-au adus în cont 36.770 de dolari şi 180 de puncte ATP.

Florin Mergea şi Dominic Inglot vor juca în etapa următoare cu perechea care se va impune în meciul dintre cuplul care i-a aliminat pe Horia Tecău și Jean Julien Rojer, Thanasi Kokkinakis/Andy Murray și perechea sârbo-poloneză, Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici.

Tot astăzi, Raluca Olaru, alături de partenera sa Olga Savciuk, a fost eliminată în turul secund de la Indian Wells, iar Victor Hpnescu a fost învins cu un dublu de 6-4, de italianul Andreas Seppi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*