Ultimele Știri

Florin Iordache rămâne preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor până după alegeri

Deputatul PSD Florin Iordache va rămâne preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor până după alegeri, în urma unei decizii luate de Comitetul Executiv.

Victor Ponta a anunțat că își va depune candidatura pentru președinția Camerei Deputaților. Fostul premier a menționat că l-a anunțat deja pe Liviu Dragnea despre intenția sa: „I-am spus (lui Liviu Dragnea, n.r.) că intenționez și mâine la CEX, și mâine la grup să-mi depun candidatura”, a spus Victor Ponta.

Liviu Dragnea a lăsat impresia însă că Victor Ponta este mai util în campanie decât la conducerea Camerei Deputaților: „Nu e vorba de criterii. Problema e că eu îl pun pe fiecare la locul lui. E ca într-o echipă. Dacă am nevoie de cineva să meargă cu mine în campanie, să mă ajute în conducerea campaniei electorale, nu o să îi pun ciocănelul în mână să dea cuvântul la parlamentari”, a spus el.

De asemenea, acesta a menționat că își dorește funcția de la conducerea PSD: „Pentru mine îmi doresc mai departe funcția de președinte PSD și de câștigător al alegerilor parlamentare”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*