Ultimele Știri

Florin Costea nu se mai uită la meciurile din Liga 1. „Steaua vs Astra? Să câștige cel mai bun”

Fostul stelist, Florin Costea, se antrenează cu echipa din Liga a 2-a, CSM Rm. Vâlcea, dar nu se gândește să joace meciuri oficiale pentru această formație.

Doar mă antrenez cu ei, atât. Mulțumesc oamenilor de acolo, unii extraordinari, că îmi oferă posibilitatea să mă pregătesc. Vâlcea are echipă bună, cred că a avut ghinion în ultimele două partide din campionat. Mi-aș dori să promoveze

Florin Costea – fost jucător FC Zakho (Iran)

Costea cel mare nu vrea însă să vorbească prea multe de Liga 1, unde nu prea mai urmărește partidele. Spune că media spectatorilor e scăzută la unele jocuri, una cam aceeași ca pe la partidele de pe la Rm.Vâlcea. Cât despre cine va fi viitoarea campioană, Costea mizează pe Pandurii Tg. Jiu sau pe Viitorul lui Hagi.

Aș vrea ca Pandurii sau Viitorul să ia campionatul, însă nu știu ce șanse au. Nu îmi aduc aminte de ultimul meci al Stelei pe care l-am văzut. Nu prea am mai urmărit meciurile, am fost și plecat… Să câștige cel mai bun, care merită campionatul. Cât despre problemele lui Marius Șumudică legate de implicarea în pariuri, s-a dovedit că e nevinovat. Nu cred că jucătorii Astrei au fost afectați de scandalul creat

Florin Costea – fost jucător FC Zakho (Iran)

Florin Costea abia așteaptă să vadă meciul României cu Franța, unul pe care îl anticipează ca fiind foarte frumos. Fostul stelist susține că echipa României ar putea produce surpriza turneului final din vară, însă asta depinde de forma jucătorilor lui Anghel Iordănescu. „Ce poate fi mai frumos decât un meci de deschidere la Euro?”, ne-a mai declarat în exclusivitate fostul stelist. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*