Ultimele Știri

Florian Walter a fost adus în țară de Poliția Română

walter

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, o escortă formată din poliţişti ai Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române l-au adus în ţară pe Walter din Emirate.

Florian Walter a fost găsit în această ţară, pe 2 iunie anul trecut, fiind dat în urmărire internaţională din 22 mai, după ce Tribunalul Prahova a emis pe numele lui un mandat de arestare în lipsă.

Omul de afaceri rămâne în custodia Poliţiei Române în această noapte, iar duminică va fi prezentat acelaiaşi instanţe pentru confirmarea mandatului.

Walter este bănuit că, în perioada 2013-2014, a constituit şi coordonat un grup infracţional organizat, ce acţiona pe raza mai multor judeţe şi în municipiul Bucureşti, care ar fi desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, prin reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*