Ultimele Știri

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, audiată la sediul DNA

hexipharma

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, este audiată joi dimineaţa la sediul DNA într-un nou dosar care vizează fapte de corupţie, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor judiciare, Flori Dinu este audiată într-o anchetă deschisă de procurorii DNA care vizează activitatea Hexi Pharma.

Directorul general al firmei a ajuns joi dimineaţa la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie alături de avocat, fără a face însă declaraţii la intrarea la audieri.

Judecătoria Sectorului 5 a decis, sâmbătă, ca Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma, să fie plasată în arest la domiciliu. Aceasta a fost reţinută vineri seara, procurorii cerând arestarea ei preventivă, fiind acuzată de 99 de infracţiuni de înşelăciune în formă continuată, 29 de infracţiuni de înşelăciune şi participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Flori Dinu, „în calitate de director general al Hexi Pharma, având atribuţii în special pe partea de vânzări desfăsurată de societate, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea şi cunoscând că produsele comercializate nu respectă specificaţiile din etichete, a coordonat întreg personalul care a promovat produsele şi a intermediat activitatea de negociere şi încheiere de contracte de furnizare, inducând în eroare reprezentanţii unităţilor medicale care au achiziţionat produsele”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*