Ultimele Știri

Flavius Stoican revine cu victorie pe banca lui Dinamo

Flavius Stoican revine cu succes pe banca lui Dinamo, care se impune cu 3-1 în fața Ceahlăului Piatra Neamț, în etapa a 21-a din Liga 1. Victoria a fost adusă de dubla reușită de Gicu Grozav și golul lui Marius Niculae.

Scorul a fost deschis de nemţeni, în minutul 17, cînd Markovici a prins un şut din prima de la marginea careului de şase metri şi Naumovski n-a mai avut nici o reacţie. Dinamoviştii au egalat un minut mai tîrziu prin reuşita lui Grozav cu capul de la 11 metri, profitînd şi de o respingere greşită a portarului Calancea.

Gicu Grozav a realizat dubla la şase minute după startul părţii a doua, cînd a primit o pasă de la Bilinski, trimițând un şut imparabil de la 16 metri.

Scorul final a fost stabilit de Marius Niculae, care a marcat cu 6 minute înainte de finalul partidei după o lovitură de cap din interiorul careului. Cu această victorie, Dinamo urcă pe locul 5 în Liga 1, cu 35 de puncte, la egalitate cu CSU Craiova şi Astra, ultima avînd un meci în minus.

Dinamo: Naumovski – Bărboianu, Machado, Bunoza, Filip – N. Grigore, Elhamed – Rotariu, Alexe (cpt.), Grozav – Bilinski. Rezerve: T. Marc, Matei, Boubacar, A. Marc, M. Niculae, Gavrilă, Lazăr. Antrenor: Flavius Stoican

Ceahlăul: Calancea – Markovici, Ichim, Buden, Slavickas -Popadiuc, Wellyson, Tăbăcariu, Kneif, Ştefănescu (cpt.) – Cîrjan. Rezerve: Jovic, Gorea, Aldea, Balint, Chitoşcă, Chirieletti, Margină. Antrenor: Ze Maria

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*