Fiul unui fost colonel din Minsterul de Interne, principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu. Acesta ar fi acționat la comandă

Alexandru Găină, fiul unui fost colonel din cadrul Ministerului de Interne, este principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998, conform unor surse judiciare ale Mediafax.

Fiul unui fost colonel din cadrul fostei direcţii „Doi şi un Sfert” de la Ministerul de Interne, este principalul suspect în cazul asasinării prin împuşcare a omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998 în Capitală.

„Cel suspectat acum nu ar fi avut nicio răfuială persoanală cu victima, toate variantele duc către faptul că el ar fi acţionat la comandă”, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Alexandru Găină a avut numeroase probleme cu legea, de la începutul anilor 2000 şi până de curând, a fost cercetat, judecat şi închis în numeroase dosare penale pentru fapte precum furt, viol, fals de indentitate, fals intelectual, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au verificat miercuri dimineață locuinţa lui Alexandru Găină din Snagov, judeţul Ilfov, urmând ca la finalul percheziţiei bărbatul să fie condus pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *