Fiul Rovanei Plumb nu și-a mai plătit angajații de 5 luni, însă defilează cu mașini de sute de mii de euro

  • Adrian Marinescu
  • 23 august 2016
  • Social

Fiul fostului ministru al Muncii Rovana Plumb a reușit să își atragă antipatia angajaților săi după ultima ispravă. Mai exact, Andrei Plumb nu și-a mai plătit angajații de 5 luni, în condițiile în care, la debutul acestui an, s-a tras în poză cu un Mercedes S Coupe 65 AMG, cu un preț de catalog de aproximativ 250.000 de euro, arată stiripesurse.ro.

Societatea de distribuție mici, cârnați și alte produse din carne a familiei fostului ministru al Muncii, Rovanei Plumb, Ferma Davicarm din București, nu și-a plătit muncitorii de aproape cinci luni.

„Ultimul salariu pe care l-au văzut angajații a fost pe data de 15 aprilie și de atunci au primit doar vorbe din partea șefului, este vorba de Andrei Plumb”, a spus nepotul unui angajat.

„Nu li se plătesc salariile pentru că muncitorii sunt tratați cu dezinteres și indiferență de către patron. Sunt doar șapte-nouă angajați acolo și doar vreo doi au primit o mică parte din restanțe, doar ca să le închidă gura”, a adăugat acesta.

loading...

2 thoughts on “Fiul Rovanei Plumb nu și-a mai plătit angajații de 5 luni, însă defilează cu mașini de sute de mii de euro

  1. Asa mama,asa fiu! Dovada ca aschia nu sare departe de trunchi!

  2. Si dna-ul pe asta nu il vede? Decat la batraneii ce-si vand recolts ptr o paine nefacand rau la nimeni, pe d-nul cu bolidul si fara sa de-a salarii la oameni nu il strange nimeni de gat, ca eu as face-o, chiar gratis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *