Ultimele Știri

Fiul lui Oprea: „Nu mai suport să-mi văd părinţii supăraţi. Sunt zeci de politicieni hărţuiţi psihic”

gabriel oprea

Gabriel Oprea Jr. acuză, într-o postare lacrimogenă pe Facebook, presiunile la care familia sa a fost supusă după decesul poliţistului Bogdan Gigină în timp ce acesta din urmă se afla în coloana oficială a fostului vicepremier.

„Să ajungă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul… Nu îmi place şi nu am să vorbesc niciodată în locul tatălui meu meu, dar nu mai suport să-mi văd părinţii supăraţi, pe mama plângând în fiecare zi, rugându-se în fiecare zi pentru toate durerile şi relele care ni se întâmplă. Nu sunt în stare şi nu am experienţa necesară să comentez niciun caz… Dar nu pot să-i omoare pe tatăl meu şi pe mama mea din cauza unor nedreptăţi care se întâmplă. Mă rog în fiecare zi pentru Bogdan, împreună cu mama mea şi tatăl meu şi jertfim fiecare lacrimă pentru el. Dar nu mai suport să văd cum nişte oameni care calcă peste cadavrul lui Bogdan, profită şi vor să-i atingă pe oameni la inima doar ca să-i distrugă pe tata şi pe mama! Sunt zeci de politicieni care în loc să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie sunt hărţuiţi psihic (şi ei şi familiile lor) şi făcuţi vinovaţi înainte ca o instanţă judecătorească să decidă dacă sunt vinovaţi sau nu! Nu sunt avocat, nici judecător, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede şi simte nişte Nedreptăţi! De ce vedem la Tv arestări preventive? Cercetări penale fără probe suficiente exact în momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru că trăim într-o lume în care unii traiesc doar pentru propria lor mândrie şi putere! Ieri mi-am văzut mama ajunsă pe patul de spital şi plângând (a câta oară?) din cauza dezamăgirilor, a loviturilor şi a durerilor prin care noi (familia) am putut să fim, nedrept, târâţi! Atât! Aşa că: „Aşa să ne ajute Dumnezeu”! Nu mă refer numai la noi, ci la toţi oamenii care nu îşi dau seama şi nu şi-au deschis ochii să vadă în ce lume trăim”, a scris pe Facebook Gabriel Oprea Jr., într-o postare pe Facebook, preluată şi de presă.

Fotomodel, student şi subiect de articole în presa de cancan, Gabriel Oprea Jr. a intrat şi în politică. El a fost propulsat, în perioada în care tatăl său controla partidul, în fruntea organizaţiei studenţeşti a UNPR.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat, vineri, că va demisiona din funcţia de senator, adică la o zi după protestele de stradă împotriva deciziei Senatului de a bloca încercarea DNA de a-l pune sub urmărire penală în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*