Firea îl apără pe Negoiță: Nu este o faptă din timpul mandatului de primar

gabriela firea

Președintele interimar al PSD București, Gabriela Firea, a reafirmat joi că toate candidaturile social-democraților la alegerile locale vor fi supuse analizei comisiei de integritate a partidului.

Întrebată cum comentează faptul că procurorii au dispus joi efectuarea urmăririi penale față de social-democratul Robert Negoiță, ea a subliniat că acesta este urmărit penal pentru fapte care nu sunt din perioada mandatului său de primar al sectorului 3 al Capitalei.

„Am văzut că este vorba despre o plângere făcută de domnul Blejnar, celebrul domn Blejnar, acum foarte mulți ani în urmă, în 2009, pe această plângere se bazează de fapt dosarul. Așa cum știți, PSD are o comisie de integritate la nivel național, care va analiza toate candidaturile ce vor fi depuse acolo. Remarc faptul că nu este vorba despre o faptă din timpul mandatului de primar al dlui Negoiță. Toate candidaturile din țară, și cele care se referă la consiliile județene, primării de municipii, de comune, de asemenea, candidaturile pentru București vor fi analizate de comisia de integritate pe care o cunoașteți și a fost anunțată încă de la Congresul PSD”, a precizat Firea.

Pe de altă parte, Gabriela Firea, candidat al PSD la Primăria Capitalei, a spus că nu este interesată de anunțata candidatură la Primăria sectorului 4 a lui Cristian Popescu-Piedone.

„Strategia noastră este aceea de a discuta cu oamenii și de găsi soluții pentru București. Chiar nu ne interesează cine intră în cursă, este liber să o facă dacă se consideră pregătit, dacă se consideră a avea soluții bune pentru bucureșteni. Și nu vom intra în niciun dialog pe această temă — să ne dăm noi cu părerea dacă unul sau altul dintre candidați este mai bun decât al nostru. Noi considerăm că propriii noștri candidați sunt cei mai potriviți pentru a rezolva problemele bucureștenilor, probleme care de peste 20 de ani au cunoscut mult prea ușoare îmbunătățiri”, a arătat Gabriela Firea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *