Ultimele Știri

Firea cere Guvernului să intervină în privința tarifelor RCA

Primarul general, Gabriela Firea, face un apel către Guvern să intervină în ceea ce privește reglementarea tarifelor la asigurările auto obligatorii, astfel încât protestele transportatorilor, care au blocat șoseaua de centură a Capitalei, să nu ia amploare, se arată într-un comunicat de presă al municipalității.

Firea atrage atenția că aglomerarea șoselelor poate duce, în ultimă instanță, la blocarea unui întreg oraș.

„Fără discuții, fără măsuri clare de reglementare a RCA, aceste proteste vor continua în detrimentul tuturor. Am înțeles că au fost blocate șoselele de centură din marile orașe și că, mai mult decât atât, ar avea loc un protest general în data de 15 septembrie, la doar câteva zile de la începerea școlii și când traficul va fi oricum îngreunat. Este o situație dificilă, atât pentru transportatori, care am înțeles că sunt copleșiți de noua valoare a RCA, cât și pentru ceilalți șoferi care nu pot ajunge la serviciu, acasă, grădinițe, școli etc”, arată Firea.

Edilul amintește că autospecialele ISU au ajuns cu dificultate la incendiul care a izbucnit luni la REMAT Berceni din cauza acestor proteste.

„Cred că este necesar că părțile implicate să se așeze la masa negocierilor și să pună capăt acestor proteste care durează de aproape o lună de zile”, subliniază edilul Capitalei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*