Ultimele Știri

Firea anunță noul premier al României: Cel mai potrivit om pentru a prelua funcţia de prim-ministru este Liviu Dragnea

gabriela firea

Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat, joi, că, din punctul ei de vedere, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel ”mai potrivit om” pentru a prelua funcţia de premier după alegerile parlamentare din decembrie, precizând că acest subiect nu a fost încă discutat în forurile de conducere ale partidului.

„Din punctul meu de vedere, românii au văzut că noi suntem oameni serioși, că noi facem lucruri serioase, stabile și bune, corecte și guvernarea cu votul românilor va fi una PSD-ALDE și dacă va dori și UMDR să ni se alăture, vom avea cu siguranță discuții în acest sens, nu ar fi rău din punctul meu de vedere să arătăm această deschidere.

Iar cel mai potrivit om pentru a prelua această poziție importantă, de prim-ministru, este președintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, nu am avut încă o dezbatere într-un for superior al partidului pe acest subiect, dar cred că îmi pot permite să am și eu o opinie”, a declarat Gabriela Firea, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD de la Murighiol.

Comentarii prin Facebook

6 Comentarii on Firea anunță noul premier al României: Cel mai potrivit om pentru a prelua funcţia de prim-ministru este Liviu Dragnea

 1. Jeguri PSD.😎
  Sper sa intrați cu toții cât mai curând în pușcărie. ..Ăsta ca sa nu fie nimeni nevoit sa va linșeze.
  Criminalilor

 2. Daca e asa bun Dragnea,sa il iei tu acasa!

 3. Pe ce lume traiesti ????

 4. Un om cu mult respect // 22 septembrie 2016 at 15:58 // Răspunde

  Tu Fireanu, poti să dai sfaturi,după 4 ani putem discuta.Rezultatele care le vei avea iti va permite să ai un cuvânt de spus,asa ca laso asa.

 5. Liviu Dragnea zici ca e un cadravu .Nu poate sa ne conduca zluga lui Ponta.

 6. plavitu constantin // 22 septembrie 2016 at 18:04 // Răspunde

  aici observ ca fac comentarii oameni fara cap ci doar cu partide,de stanga sau de dreapta… pacat!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*