Ultimele Știri

Finala cupei în Grecia

Peste 300 de autocare  au transportat ieri fanii lui  PAOK Salonic din nordul Greciei la Atena. Primele autocare au plecat de la Salonic, înainte de miezul nopţii de vineri.  Circa 20.000 de fani ai lui Paok Salonic au făcut deplasarea  de 500 km până la Atena.  Sâmbătă pe 26.04.2014 a avut loc finala cupei Greciei dintre Panathinakos Atena şi Paok Salonic pe Stadionul Olimpic.  Cele 300 de autocare care îi transportau pe suporterii PAOK Salonic au fost oprite de poliție într-o stație de taxare la 34 km  nord de capitala Atena. Suporterii au fost percheziționati și lăsati să se desfășoare, au fost lăsate să plece doar câte 20 de autocare odată spre  Stadionul Olimpic din Atena. Fanii lui Paok au stat chiar şi 5 ore la coadă pâna au intrat pe stadion. Fiind o rivalitate foarte mare între cele două echipe , forţele de ordine se temeau de ciocniri între suporteri.

Marcus Berg a marcat trei goluri pentru  Panathinaikos fapt ce a dus la un triumf pentru echipa sa, scorul fiind 4-1 cu PAOK în finala Cupei Greciei .  Nikos Karelis, de asemenea, a marcat un gol pentru Panathinaikos. Zvonimir Vukic a marcat un gol de consolare pentru  PAOK.  Acesta a fost  a-18-a  Cupă a Greciei, și prima după cea din 2010, pentru Panathinaikos.  Cel puțin 34 de persoane au fost arestate înainte de joc pentru posesie de torţe, petarde, artificii, beţe din lemn si metal , dar și  droguri. Cei mai mulţi au fost arestați în jurul Stadionului Olimpic din Atena.

Berg marchează primul gol în minutul 15. După ce domină prima parte a jocului, Panathinaikos a stat mai mult în apărare, astfel PAOK şi-a putut crea ocazii de gol spre sfârșitul primei părţi. Panathinaikos a început în a doua jumătate agresiv și,  ia pus probleme serioase în apărare PAOK -lui.  În minutul 50 Berg marcheză cel de-al doilea gol după o pasă de la Giorgos Koutroubis. Patru minute mai târziu după o lovitură de colţ a lui Nano, Karelis  reuşeşte să marcheze cel de-al treilea gol pentru Panathinaikos.  Antrenorul lui PAOK,  Giorgos Georgiadis a făcut două schimbări, după mai multe greşeli ale elevilor săi,  dar acest lucru nu prea a ajutat eficacitatea echipei sale. În minutul 70, jucătorul lui Panathinaikos Mehdi Abeid îl trânteşte pe Lino în careu şi se acordă penalti. Vukic transformă pentru Paok. În minutul 88 Berg marchează al 4-lea gol şi închide scorul la 4-1 pentru Panathinaikos.

cupa greciei

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*