Ultimele Știri

Filmările la „Ana, mon amour” continuă în weekend în Capitală

Călin Netzer a început filmările pentru „Ana, mon amour” în urmă cu o săptămână, filmări care vor dura până pe data de 10 mai în România. Regizorul are o echipă de aproximativ 70 de oameni cu care pune în scenă o poveste de dragoste, un film care se vrea a dura o oră și jumătate. 

Astfel, Magda Catone, Carmen Șerban, Vasile Muraru și Vlad Ivanov, asta ca să-i numim doar pe câțiva din protagoniștii peliculei, vor filma câteva scene la finalul acestei săptămâni chiar în centrul Capitalei.

În afara Bucureștiului, echipa condusă de Călin Netzer a mers două zile la Târgoviște, la Ansamblul Monumental, pentru filmări.

Postproducția filmului are loc la studiourile de la Buftea.

„Ana, mon amour” este un film psihologic, care realizează o analiză detaliată a unei relații de cuplu și își propune să pună o oglindă în fața spectatorului și să-l invite la autoanaliză.

Scenariul este o adaptare după romanul „Luminița, mon amour” al lui Cezar Paul Bădescu și este al patrulea lungmetraj al regizorului Călin Netzer, după „Maria”(2003), „Medalia de onoare”(2009) și „Poziția copilului”(2013). „Poziția copilului”, lansat la doar câteva săptămâni de la primirea Ursului de Aur la Festivalul Berlinale, a devenit cel mai popular film românesc din ultimul deceniu, terminându-și circuitul din cinematografe cu 117.000 de bilete vândute. Pelicula „Ana, mon amour” va costa pentru a fi pusă în scenă câteva sute de mii de euro.  Ceea ce este interesant este că tatăl lui Călin Netzer este medic stomatolog, care profesează în Germania.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*