Ultimele Știri

File secrete din jurnalul lui Putin

Data stelară 1408,26 – La rugămintea separatiştilor proruşi, am mai trimis un convoi umanitar spre Donetsk. Generalii mei de-acolo m-au sunat şi mi-au zis că separatiştii pro Nicoleta Luciu au atacat convoiul anterior şi au golit toate cisternele cu vodcă.

Data stelară 1408,27 – M-a sunat Angela Merkel şi mi-a spus că nu mai poate să-mi ţină partea în Consiliul NATO, pentru că Obama a făcut rost de câteva poze cu ea în care se vede clar cum îi bag mâna sub fustă. ’raţi ai dracu de capitalişti americani, cu sateliţii voştri care fac poze şi la zece metri sub pământ! Credeam că în bunkerul meu de la Kremlin nu ne vede nimeni!

Data stelară 1408,28 – Aşa nu mai merge! Un alt convoi umanitar a fost atacat de către separatiştii pro Cruduţa şi au nimicit până la ultima picătură de vodcă. Generalii mei din Lugansk m-au sunat şi printre sughiţuri de plâns mi-au spus că fără minimum doi litri de lichide pe zi nu pot lupta.Va trebui să iau măsuri.

Data stelară 1408,29 – Pentru că nu-mi pot lăsa generalii la ananghie, am decis invadarea Ucrainei. Forţe de elită, cu canistre şi damigene în mâini au strpăpuns frontiera.

Data stelară 1408,30 – Obama a dat un comunicat în care afirma că, deocamdată nu, dar,  la o adică este gata să folosească forţa împotriva mea! Vai, vai ce m-am speriat! Am făcut pe drapelul SUA, de frică!

Data stelară 1408,31 – Lucrurile s-au mai liniştit. Convoiul umanitar a ajuns la generalii mei. Având vodcă suficientă, generalii i-au trimis şi lui Poroşenko, astfel a lăsat-o mai moale cu ţipatul despre invazie.

plb37

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*