Ultimele Știri

Fiica lui Mircea Rednic, pe aeroportul din Bruxelles în momentul exploziilor: Căzuse tavanul, lumea era pe jos, era praf şi fum

aeroprt bruxelles explozie

Luana Rednic, fiica antrenorului Mircea Rednic, se afla pe aeroportul din Bruxelles în momentul exploziilor de marţi dimineaţă, ea povestind că s-au auzit două bubuituri puternice, dar şi focuri de armă, apoi, şi a luat-o la fugă, fiind trasă de un bărbat într-un birou, în timp ce tavanul căzuse.

Luana Rednic a povestit, la Digi 24, că în timp ce înregistra bagajul în aeroport a auzit o bubuitură foarte puternică, iar la scurt timp s-a auzit o altă bubuitură, în altă parte a aeroportului, iar lumea a început să alerge în toate direcţiile.

 

Ea a precizat că ambele explozii s-au auzit într-un punct aflat înaintea controlului de securitate, în zona de plecări din aeroport.

Luana Rednic a povestit că în timp ce alerga un bărbat a prins-o de mână şi a tras-o într-un birou, unde erau aproximativ opt persoane, care s-au încuiat şi s-au adăpostit sub o masă.

„Căzuse tavanul, lumea era pe jos, era praf, fum. Pur şi simplu nu mai ştiu ce a fost, am luat-o la fugă, lumea era speriată, m-a prins un domn şi m-a tras într-un birou. A încuiat uşa şi ne-am adăpostit sub o masă”, a povestit fiica cea mică a antrenorului Mircea Rednic. 

Luana Rednic a mai spus că în cele 15 minute în care a stat în birou a auzit focuri de armă.

„Am alergat şi nu m-am mai uitat în jur. (…) Erau răniţi pe jos, nu mi-am dat seama dacă erau în viaţă, dar am alergat spre ieşire ca să scap cât mai repede. Îmi era frică să nu alerg în direcţia în care ar mai fi putut fi o altă bombă”, a mai spus Luana Rednic.

Aceasta a precizat că ulterior a reuşit să iasă din aeroport şi în prezent se află pe una in piste, unde sunt mai multe persoane şi de unde aude doar maşini de pompieri şi ambulanţe.

 „Erau pompieri pentru că în zona unde a fost pusă bomba a luat foc şi un restaurant. În zona în care a fost pusă şi cealaltă bombă era şi o farmacie”, a mai spus fiica antrenorului Mircea Rednic.

Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 25 au fost rănite în cele două explozii care au avut loc marţi dimineaţă pe aeroportul din Bruxelles, au anunţat pompierii belgieni citaţi de presa locală.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*