Ultimele Știri

Festivalul de teatru pentru amatori, „Teatru Fără un Sfert”

“Teatru Fără un Sfert” este un festival de teatru, aflat la prima ediţie, pentru tinerii amatori din Bucureşti. Pentru participare la festival trupele au trimis un filmuleţ de prezentare prin care şi-au justificat motivaţia participării la eveniment,  dar şi o scurtă prezentare a trupei şi a spectacolului.

Trupele selectate – Asociaţia Let’s Act, Trupa Fără Nume, Trupa Yorick şi Brainstorming au interpretat “Locul unde îngerii aţipesc” , “Rhonda” , ”Gâlcevile din Chioggia de Carlo Goldoni“, respectiv “Thou shall not”. Evenimentul „Teatru Fără un Sfert” a avut loc în sala Teatrului Mignon (Hristo Botev nr.1), o sală care s-a dovedit neîncăpătoare, nu neapărat pentru susţinătorii trupelor participante, cât de grandoarea spectacolelor şi talentul tinerilor actori.

DSC_0214  1

 

 

 

 

 

 

Juriul a fost format din Oreste Teodorescu-regizor, Ana Rădulescu- delegat al comisiei din partea Asociaţiei Europene Tineri pentru Viitor, dar si Sandra Mirică – actor amator (care a înlocuit-o în juriu pe Maia Morgenstern). Trofeul “Teatru Fără un Sfert” a mers la Ascociaţia Let’s Act pentru spectacolul “ Locul unde îngerii aţipesc”, regia şi coregrafia fiind realizate de Gina Kun.

Asociaţia Europeană Tineri pentru Viitor, reprezentată prin Claudiu Paşcovici – preşedinte şi Adrian Vancea – vicepreşedinte, este un ONG care se ocupă cu implementarea şi organizarea diferitelor proiecte şi evenimente pentru tineri şi nu numai. Acesta a fost format în anul 2013, la propunerea preşedinţilor de comisii din cadrul Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2.

DSC_0772

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Festivalul de teatru pentru amatori, „Teatru Fără un Sfert”

  1. Este bine ca exista astfel de initiative din partea tinerilor, macar ei sa faca ceva in tzara asta. Felicitari pentru articol.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*