Ultimele Știri

Femeile, dorite de SRI

sri Sursa: Dezvaluitorul.ro

Reprezentanții Serviciului Român de Informații curtează femeile de 8 martie. Agenția a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj amuzant care a adunat peste 1.000 de aprecieri în doar câteva ore. 

„De 8 Martie, 67% din SRI pregătesc cafeaua pentru celelalte 33 de procente. Ajută-ne să echilibrăm acest raport! www.sri.ro/cariere.html”, scrie SRI pe Facebook.

postare SRI de 8 martie

Postarea SRI a atras comentarii pozitive din partea internauților, care au văzut cu ochi buni inițiativa agenției de a atrage mai mulți angajați de sex feminin.

„Femeia în „Intelligence” – fascinant ! Sunt sigur că îndepliniți toate criteriile de competitivitate și atunci, vă urez fericire, noroc și multă, multă sănătate ! Bine…dau și o cafea!, a postat un utilizator.

„Azi este și ziua mea de naștere dar mă gîndesc cu plăcere la voi, care sunteți profesioniști, ofițeri de operativă și care încă ați mai rămas patrioți. … RESPECT!”, a continuat un alt comentariu.

Fanii SRI sunt în creștere, după ce, în ultimul timp, agenția a apelat la postări cât mai creative pentru a atrage aprecierea românilor. Spre exemplu, pe 24 februarie, SRI a postat mesajul: „De Dragobete, fetele îşi puneau busuioc sub pernă ca să îşi afle ursitul. Astăzi invetigăm mai diversificat.” Iar pe 1 Martie, ofițerii au arătat o imagine cu ghiocei, alături de mesajul: „Nu mai sunt acoperiți”.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*