Femeie însărcinată, încarcerată după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 1

  • Adelina Mitrache
  • 2 august 2016
  • Social
ambulanta

O femeie însărcinată a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc marţi pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Apoldu de Sus din judeţul Sibiu, aceasta fiind inconştientă.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că o femeie însărcinată a fost rănită, după ce maşina în care aceasta se afla s-a răsturnat pe DN 1.

„Pe Drumul Naţional 1, între Sălişte şi Apoldu de Sus, pe sensul de mers Alba – Sibiu, s-a produs un eveniment rutier grav. Din cauza vitezei neadaptate, un autoturism s-a răsturnat în şanţ. Şoferul, în vârstă de 37 de ani, este conştient, însă o femeie de 29 de ani, însărcinată în două – trei luni, este inconştientă. Ambii sunt cetăţeni străini”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La rândul său, Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu a declarat că un echipaj de la descarcerare acţionează pe DN 1 pentru a o scoate pe femeie din maşină, aceasta fiind încarcerată.

„Un echipaj SMURD şi unul de Descarcerare intervin la accident rutier între Apoldu de Sus şi Săliteş. Din primele informaţii, o femeie însărcinată este încarcerată”, a declarat Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul pe DN 1, în zona producerii accidentului, se desfăşoară cu dificultate.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *