FCSB va avea o nouă siglă

  • Adrian Marinescu
  • 5 mai 2016
  • Sport
fcsb

FCSB a înregistrat la OSIM o nouă siglă a echipei care se va numi Fotbal Club Steaua. Lipsește de pe logo cuvântul „București”, informează ProSport.ro.

Marca a fost înregistrată pe 27 aprilie cu numărul M 2016 03081. Clubul lui George Becali intenţionează să folosească noul logo pentru articole de îmbrăcăminte, rechizite, articole de birotică, jocuri, decoraţiuni de Crăciun, DVD-uri, CD-uri etc. 

MILNER HIGH BADGECrucea din compoziția siglei ar putea să le creeze probleme oficialilor clubului. UEFA nu acceptă simboluri religioase, iar în trecut Steaua a fost obligată să scoată crucea de pe autocarul echipei. Același simbol a fost îndepărtat de pe gulerul echipamentului jucătorilor cu câțiva ani în urmă.

Mai mult, se pare că geniul din spatele acestui logo ar fi copiat emblema unui liceu din Africa de Sud, Milner High School. La o simplă căutare pe Google, noua emblemă a FCSB seamănă izbitor cu cea a liceului Milner, având chiar culorile roș-albastre.

loading...

One thought on “FCSB va avea o nouă siglă

  1. Everyone needs to take a chill pill every once in awhile. Mine is a quick ride on the Harley or a couple hours fishing. Be glad there are no tornados passing through and your family has made it through another bump in the road…and that the farmer still wants it in the middle of the night!What is on your to-do lit&s#8230;would love to compare it to my own?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *