Ultimele Știri

FCSB-ul fără victorie

craiova steaua 0-0

CS U Craiova şi FCSB au terminat la egalitate și fără goluri marcate, deși roş-albaştrii au avut aproape o repriză întreagă un om în plus pe teren.

Plecările lui Keşeru, Sânmărtean sau Szukala lasă răni adânci în jocul Stelei, iar Țucudean sau Prepeliță nu pot repara problemele echipei din Ghencea. În meciul cu CS U Craiova, Steaua a dominat autoritar, însă finalizările și arbitrajul au lăsat de dorit.

Primele minute ale meciului i-au regăsit pe olteni în atac, iar în minutul 20, Briceag a scăpat de marcajul lui Papp şi a trimis din 9 metri în plasa laterală. Imediat după această ocazie, jocul ofensiv a prins creație în jocul FCSB-ului. În minutul 30, Adi Popa scapă singur, de pe partea stânga, spre poarta lui Bălgrădean, însă trimite balonul puţin pe lângă poartă.

Câteva minute mai târziu, același jucător a scăpat, din nou, singur spre poarta gazdelor, depăşindu-l în dribling pe Bălgrădean, însă a fost oprit din avansul spre poartă, fiindcă a semnalizat un ofsaid greșit.  La faza imediat următoare, steliştii au cerut penalty, Varela fiind tras în careu de către Brandan, însă Marius Avram a negat că a fost fault.

Repriza secundă debutează cu eliminarea lui Brandan după cumul de cartonașe, iar echipa antrenată de Sorin Cârțu este nevoită să se retragă și mai mult în apărare. Totuși, în fața unui adversar cu un om în minus pe teren, echipa lui Costel Gâlcă nu poate crea faze promițătoare spre poartă, fiindcă nu a avut loc resuscitarea după Sânmărtean. Singurele soluții în atac, au venit de pe benzi, împreună cu Adi Popa sau Chipciu, care au asaltat poarta lui Bălgrădean, însă fără succes, pentru că impermiabilitatea apărării adversarei a respins aproape orice încercare de pătrundere în careu și au păstrat scorul nemodificat de la începutul partidei.

După al doilea meci consecutiv în campionat fără gol marcat, Steaua rămâne lider, însă avansul avut faţă de locul secund a scăzut la doar 5 puncte, ceea ce îi dă motive de îngrijorare lui Costel Gâlcă.

„Un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, care se apără extrem de bine. Cu toate astea, ne-am creat multe ocazii, dar am avut ghinion. Cine spunea că lupta la titlu s-a încheiat a greşit. E îngrijorător că nu marcăm, dar sunt mulţumit că reuşim să ne apropiem de poartă. Ne-a dezavantajat şi terenul, pentru că nu am putut construi cum am vrut”, a spus Gâlcă.

Echipele de start:

CS U Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Tîrnăcop, Madson, Brandan, Briceag (Herghelegiu 73) – Bawab (Kay 84), Nuno Rocha (Mateiu 68)
Rezerve: Straton – Dumitraş, Izvoranu, A. Ivan

FCSB: Cojocaru – Rîpă, Papp, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Bourceanu (Ţucudean 64) – Popa, Stanciu (Iancu 75), Chipciu – Rusescu (Tamaş 80)
Rezerve: Arlauskis – Filip, Toşca, Neagu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*