Ultimele Știri

FC Botoşani/Leo Grozavu: Îmi doresc enorm de mult să trecem de Legia Varșovia

grozavu

Leo Grozavu antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani a declarat că îşi doreşte enorm de mult ca formaţia sa să o învingă pe Legia Varşovia în meciul retur şi să acceadă în turul III preliminar al Europa League.

FC Botoşani a fost învinsă cu 1-0 de Legia Varşovia în meciul tur. Tehnicianul a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la finalul partidei cu Viitorul Constanța, disputată luni seara și încheiată cu scorul de 2-2, că o victorie cu Legia ar fi echivalentă cu un trofeu.

‘Aș prefera să pierd două meciuri în campionat pentru o calificare cu Legia Varșovia. O calificare cu Legia obținută de FC Botoșani ar fi echivalentă cu câștigarea unui trofeu. Este o echipă puternică, cu multă experiență, la alt nivel decât noi. Dacă noi am reuși să facem surpriza, ar fi un lucru fantastic’, a spus Grozavu.

‘E prea frumos să joci în cupele europene, indiferent care ar fi prețul. Considerăm că putem să ducem acest campionat în condiții normale și dacă vom mai trece un tur. Eu îmi doresc din tot sufletul. Toată lumea și jucătorii doresc acest lucru’, a adăugat Leo Grozavu.

Partida retur din al doilea tur preliminar al Europa League va avea loc joi pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*