Faur Isaia, cel care l-a atacat în 2000 pe Constantinescu cu cerneală, a rupt cordonul de SPP-işti ca să ajungă la Iohannis

Carmen si Klaus Iohannis

Timişoreanul care l-a atacat, în urmă cu 16 ani, pe Emil Constantinescu, Faur Isaia, a rupt cordonul de SPP-işti şi a vrut să ajungă marţi, la preşedintele României, Klaus Iohannis, care se află în Sibiu într-o vizită oficială alături de preşedintele Germaniei.

faur isaia

Surse oficiale au declarat marţi, că Faur Isaia a vrut să ajungă la preşedintele Klaus Iohannis pentru a-i înmâna o petiţie, trecând de cordonul de SPP-işti format în faţa Primăriei Sibiu, sărind, din mulţime, cu un plic în mână, spre şeful statului.

Aceleaşi surse au declarat că bărbatul este Faur Isaia, cel care, în 2000, l-a stropit cu cerneală pe preşedintele statului de atunci, Emil Constantinescu. Isaia nu avea acte la el, fiind luat de forţele de ordine şi dus într-o secţie de poliţie din Sibiu pentru legitimare.

isaia iohannis constantinescu

În timp ce era înconjurat de SPP-işti, Faur Isaia încerca să se apropie de preşedinte, iar pentru a detensiona situaţia, Klaus Iohannis s-a îndreptat spre el şi i-a spus că se va ocupa de problema lui mai târziu.

Imediat după ce a fost luat Isaia, preşedintele a salutat oamenii adunaţi în faţa Primăriei Sibiu, care l-au aplaudat şi a spus, zâmbind: „De mult nu am mai fost aici”.

Incidentul s-a petrecut înainte de sosirea la Primărie a şefului de stat german, Joachim Gauck.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *