Ultimele Știri

Fanii Apple, dezamăgiți de absența safirului care se specula că va acoperi ecranul noului iPhone 6

Zvonurile de dinaintea lansării Apple au fost numeroase. S-a presupus că noul telefon Apple va deține o protecție a ecranului din safir, asta după ce iPhone 5S deținea deja safir, dar doar pentru protecția camerei foto și a senzorilor de amprentă.

Am putea spune că pur și simplu industria safirului nu a fost pregătită pentru Apple. Speculațiile conform cărora Apple avea să folosească o protecție a ecranului din safir pentru modelul iPhone 6 pe care avea să-l lanseze în septembrie, s-au datorat parteneriatului care a început în noiembrie între Apple și GT Advanced Technologies Inc., o companie de specialitate care se ocupă cu prelucrarea cristalelor.

Această firmă avea să îi facă companiei Apple protecție pentru ecranul noului său telefon. Lucrurile nu au stat însă așa, iar cei care au așteptat cu mare entuziasm lansarea iPhone 6 au aflat că acest detaliu lipsește din construcția telefonului.

Pentru a calma spiritele, Apple a declarat că safirul va fi folosit pentru ecranul primului său smartwatch. De asemenea, se continuă folosirea acestui material durabil pentru a acoperi protector camera foto sau zona butoanelor de întorcere la meniul principal al telefonului.

Despre momentul în care safirul va fi folosit pe toată lungimea ecranului, acoperindu-l cu un strat de protecție, Apple nu a declarat nimic. Am putea presupune că viitorul iPhone va deține această protecția, mai ales după impactul pe care l-a creat lansarea acestui zvon care s-a dovedit a fi neîntemeiat.

Motivele clienților Apple de a-și dori această protecție este de altfel întemeiată, întrucât safirul este cel mai durabil material în formă naturală, după diamant.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*