Ultimele Știri

Familia Bush nu îl susţine pe Donald Trump

Deşi au rămas tăcuţi pe tot parcursul cursei pentru Casa Albă, acţiunile membrilor Partidului Republican trădează intenţiile acestora în ceea ce priveşte alegerea noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, conform Politico.com.

Totul a început odată cu atacurile lui Trump la adresa lui Jeb Bush, fostul guvernator al statului Florida – fiul lui George H. W. şi fratele mai mic al lui George W. în timpul cursei electorale, declarând că acesta este „lipsit de energie” şi „o ruşine pentru familia sa”. Dar acuzaţiile nu s-au oprit aici. Candidatul republican l-a atacat în nenumărate rânduri şi pe George W. Bush acuzându-l că a minţit în legătură cu prezenţa armelor de distrugere în masă din Irak, pentru a justifica războiul din 2003.

Image #: 2625014 Former President George H.W. Bush, U.S. President George W. Bush, and Governor Jeb Bush, leave together after the christening ceremony of the USS George H.W. Bush at Northrop-Grumman's shipyard in Newport News, Virginia October 7, 2006. The Navy's Nimitz-class aircraft carrier is scheduled to enter service in late 2008. REUTERS/Kevin Lamarque /Landov

Intenţia de a nu îl susţine pe Donald Trump a fost confirmată luni seara de o prietenă de familie a clanului Bush, ce a declarat pe pagina personală de Facebook faptul că fostul preşedinte republican, George H. W. intenţionează să susţină candidatul democrat, Hillary Clinton.

George W. Bush, care va participa în acest weekend la o strângere de fonduri în Washington şi la ceremonia de deschidere a Muzeului Naţional de Istorie Afro-americană, şi-a exprimat în repetate rânduri îngrijorarea conform căreia consideră că el va fi „ultimul preşedinte republican”. Deşi prieteni apropiaţiaţi ai familiei Bush nu pot confirma sau infirma faptul că fostul preşedinte glumeşte, pot declara cu certitudine că George W.Bush nu îl susţine pe Trump.

În mod paradoxal, singurul membru al familiei Bush care îl susţine pe Trump, este fiul lui Jeb Bush, declarând totuşi că acest lucru reprezintă „un medicament amar pe care trebuie să îl înghită”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*