Ultimele Știri

Facebook vine cu o funcție nouă! Ce se va întâmpla cu mesajele trimise

Rețeaua de socializare Facebook vine cu o nouă schimbare în ceea ce privește aplicația de mesagerie. Aceasta le va oferi utilizatorilor francezi posibilitatea de a trimite mesaje efemere, pe modelul oferit deja de aplicația de mesagerie Snapchat, relatează AFP.

„Efectuăm o mică testare în Franța a unei aplicații care permite trimiterea de mesaje care dispar la o oră după transmitere”, a indicat o purtătoare de cuvânt a Facebook pentru AFP. „Mesajele care dispar oferă posibilitatea unei alte opțiuni amuzante atunci când se comunică pe messenger”, a adăugat ea.

Testarea este efectuată pe versiunile aplicației de Messenger concepte pentru dispozitivele mobile iOS și Android, iar dacă se va dovedi un succes, această funcție ar putea deveni disponibilă și în alte țări.

Facebook intră astfel în concurență directă cu Snapchat, care oferă deja posibilitatea de a trimite astfel de mesaje „efemere”. Potrivit mass-media din SUA, Facebook a încercat să cumpere Snapchat în 2013 pentru suma de 3 miliarde de dolari, însă oferta a fost respinsă, iar gigantul american a achiziționat până la urmă aplicația de mesagerie WhatsApp.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*