Ultimele Știri

Facebook nu va mai fi o rețea gratuită

Mark Zuckerberg a anunțat la conferința de presă din Manlo Park, California, că imensa companie nu poate ține pasul cu costurile pe care le presupune întreținerea rețelei, iar costurile lunare de plată pentru utilizatori sunt inevitabile.

Zuckerberg a explicat că Facebook crește cu mii și sute de mii de membri zilnic, iar sistemul de publicitate al rețelei nu este suficient pentru a acoperi toate costurile de care are nevoie gigantul Social Media pentru a funcționa. El a spus de asemenea că dacă Facebook va rămâne un serviciu gratuit, va intra în faliment.

„După o gândire lungă și grea, ne-am dat seama că suntem forțați să adăugăm această taxă lunară. Dacă nu facem ceva ca să acoperim costurile care cresc continuu, Facebook își va închide activitățile în viitorul apropiat.”,  a declarat Mark Zuckerberg.

Facebook are în acest moment 1.317 miliarde utilizatori și dacă doar 75% dintre aceștia ar plăti 2,99 dolari pe lună, profitul anual al companiei ar ajunge la 3 miliarde de dolari.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Facebook nu va mai fi o rețea gratuită

  1. mi se pare o prostie atata timp cat profiturile aduse de publicitate si de wall’urile platite cu cel putin 5 $ pe zi (numai in romania fiind cel putin cateva zeci de mii) aduc profituri de 1,5 miliarde $ lunar. si daca nu ma’nsel Mark Zuckerberg este doar membru onorific in consiliul de administratie… parca si’a cam vandut mare parte din actiuni acum 4 ani..

  2. Daca nu va mai fi gratuita atunci sa ramana cu cei ce n-au ce face cu banii si vor folosi acest sit de pomana. Facebook e bun doar pentru jocuri, pentru nimic altceva. Pot sa stau si fara jocuri. Pentru atata lucru nu dau bani.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*