Ultimele Știri

Facebook lansează o nouă aplicație

Moments este o nouă aplicație lansată de Facebook. Prin intermediul ei pozele făcute la acelaşi eveniment de mai multe persoane pot fi distribuite în mod eficient.

Aplicaţia selectează pozele pe baza locaţiei unde sunt făcute şi a recunoaşterii faciale a prietenilor de pe Facebook. Odată grupate în Moments, albumele pot fi distribuite foarte uşor între toţi cei care au participat la eveniment.

Aplicaţia va funcţiona independent de pagina de Facebook. Deocamdată, programul este disponibil pentru iOS şi Android, dar doar în Statele Unite.

„Când participaţi la o nuntă de exemplu, multe persoane fac poze frumoase pe tot parcursul zilei. Utilizatorii vor un mijloc pentru a împărtăşi rapid aceste poze cu prietenii care figurează în ele şi să le primească pe cele în care apar ei”, a explicat pe blog Will Ruben, oficial al companiei.

Această aplicaţie permite utilizatorilor să-şi creeze grupuri pentru a sincroniza trimiterea, în mod privat, a anumitor fotografii unor prieteni. Aplicaţia foloseşte aceeaşi tehnologie de recunoaştere facială ca şi Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*