Ultimele Știri

Facebook introduce funcția ”See first”

Facebook introduce funcția ”See first” care îți permite să adaugi manual persoanele care te interesează să le vezi primele în feed.

Împreună cu funcția ”Suggested Topics”, Facebook testează noua funcție ”See first”, rolul acestei funcții este de a permite utilizatorilor să aleagă modelul de continut care doresc să fie prioritar. Utilizatorul poate pune în topul din feed postările prietenilor care sunt mai apropiați lor.

Facebook confirmă că funcția este testata în momentul de față cu un grup restrâns de utilizatori, verificând ulititatea sa în vederea lansări pentru toți utilizatorii.

Există opțiunea ”unfollow”, pentru a nu mai primi nicio actualizare de la persoana respectivă, noua funcție dezvoltă mai mult acest concept.

Funcția poate fi accesată din meniu, care permite urmărirea unei persoane sau a paginii, fiind afișată o alertă pentru funcția See First, putând fi activată sau dezactivată după dorință. Facebook își modifică în mod constant algoritmii și utilizatorii pierd conținut în fața unor post-uri de care nu au nevoie în acele momente.

1

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*