Ultimele Știri

Facebook a lansat un serviciu pentru a ajuta la găsirea copiilor dispăruţi

Facebook a lansat o nouă aplicație al cărei scop este găsirea copiilor dipăruți. Aplicația se numește Amber Alerts.

Facebook a lansat serviciul Amber Alerts, al cărui scop este găsirea copiilor dispăruţi, prin intermediul imaginilor publicate pe reţeaua de socializare.

„Am lansat Amber Alerts pentru a folosi puterea comunităţii noastre în scopul acordării de ajutor pentru a găsi copiii dispăruţi. În ultimii ani, am văzut persoane care s-au folosit de Facebook, pe cont propriu, pentru a ajuta la găsirea unor copii care fuseseră răpiţi. Acest lucru a inspirat una dintre echipele noastre să realizeze un instrument mai bun, astfel încât reţeaua Facebook să poată fi folosită pentru a ajuta la reunirea unor familii”, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook.

Faptul că tot mai multe persoane folosesc rețeaua Facebook pentru a ajuta la găsirea unor copii ce fuseseră răpiți, l-a făcut pe fondatorul Facebook să creeze acestă aplicație.

„În ultimii ani, am văzut persoane care s-au folosit de Facebook, pe cont propriu, pentru a ajuta la găsirea unor copii care fuseseră răpiţi. Acest lucru a inspirat una dintre echipele noastre să realizeze un instrument mai bun, astfel încât reţeaua Facebook să poată fi folosită pentru a ajuta la reunirea unor familii. Facebook nu este doar o reţea pe care se distribuie momente din viaţa oamenilor – este şi o reţea care ajută comunitatea noastră să fie o forţă a binelui în lume”, a mai spus Mark Zuckerberg.

Prin intermediul noului serviciu Amber Alerts sunt trimise alerte cu imaginile copiilor dispăruţi pe news feed-ul Facebook. Aceste alerte sunt transmise în mod targetat, unor anumiţi utilizatori ai Facebook, dintr-o anumită zonă, fiind însoţite de datele de identificare ale copiilor dispăruţi şi de orice alte informaţii care ar putea ajuta la găsirea copiilor.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,35 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*