Ultimele Știri

Extrădarea lui Guccifer | România, un stat cu alură de VASAL

guccifer

Extrădarea lui Guccifer nu reprezintă decât o trădare națională, chiar dacă acest om a comis infracțiuni grave.  Lazar Marcel Lehel cunoscut ca Guccifer a primit o pedeapsă în România, însă astăzi asistăm la un gest de vasalitate al statului român. 

Acest ordin de extrădare a unui cetățean român, care a comis o infracțiune pe teritoriul statului român și a fost condamant la închisoare de o instanță din România, nu poate veni decât de la cel mai înalt nivel. Nimeni nu a avut tupeul până în ziua de azi să comită un astfel de gest de vasalitate față de SUA, Rusia sau Germania, nici măcar criminalul Iliescu.

Vasalii împopoțonați astăzi în fruntea statului român au transformat această țară într-o colonie americană. Orice cerință și doleanță venită din partea americanilor este executată de ”pretinii” de la București. Așa știu să conducă românii, „capul plecat sabia nu-l taie”!

Guccifer va fi extrădat pentru 18 luni

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să admită cererea de extrădare autorităţilor din Statele Unite ale Americii (FBI) în cazul lui Lazar Marcel Lehel, cunoscut ca „Guccifer”, pentru o perioadă de cel mult 18 luni, pentru a fi judecat de o instanţă din SUA.

Adică ori suntem luați de proști, ori așa au ei impresia. Cum să extrădezi un om pentru 18 luni, într-o țară unde poate primi 50 de ani de închisoare pentru faptele comise în România. 

Cel mai probabil Guccifer va avea parte de o sesiune de interogatorii din partea serviciilor americane. Poate i se vor aplica și celebrele metode americane de a face omul să vorbească sau va fi iertat în schimbul unui job în cadrul vreunei instituții de intelligence din SUA. România nu poate folosi oameni inteligenți, pentru ca nu are  nevoie. Cei care conduc acest stat au nevoie de o populație slab educată, pentru a fi manipulată odată la patru ani, nu de oameni inteligenți, care pot gândi, avea idei și opinii.

Ceva uitat de presa română… Cine va avea grijă de fetița lui Guccifer? Oare statul român va avea grijă de copilul lui? Ne îndoim..

De Teo Peter își mai amintește cineva? 

România cu alura sa de stat vasal nu a avut niciodată curajul să ceară extrădarea soldatului care a ucis un mare artist român. Pușcasul american, Christopher VanGoethem, cel care l-a omorat pe Teo Peter, conducând un autoturism în stare de ebrietate, a fost achitat de „Justiția Independentă” a SUA. Oare așa va fi tratat și Guccifer?

La acea dată SUA a acționat ca un inamic, nu ca un aliat! A reușit în timp record să îl extragă pe VanGoethem din România, pentru a nu fi tras la răspundere, în urma crimei comise. Așa arată relația de prieteniea România – SUA, VASAL vs. STĂPÂN. 

Cazul Nicușor Constantinescu

Amintim că la data de 31 octombrie 2014, aceeași „Justiție Independentă din SUA” a refuzat extrădarea fostului Președinte de Consiliu Județean, Nicușor Constantinescu, implicat în infractiuni de coruptie și abuz în serviciu. Deci SUA nu numai că-și protejează proprii oameni, dar nu extradează nici măcar corupții noștri. În acest caz nu putem vorbi despre ”reciprocitatea” descrisă de art. 14 din Noul Cod Penal.

Așa ceva nu trebuie uitat niciodată, mai ales atunci când suntem gata să cădem în plasa, simplă, pe care ”partenerii strategici” ne-o întind ori de câte ori consideră că este necesar.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Extrădarea lui Guccifer | România, un stat cu alură de VASAL

  1. Cred ca cei mai corupti si incompetenti magistrati sunt la ICCJ de unde aflam si sentiinta pe care acestia o dau cred ca acesti magistrati nu respecta Constitutia si Drepturile cetatianului dar ma mir totusi ca avocatii nostri faimosi si-au inghitit limbile si nu au nimic de vociferat in legatura cu aceasta sentinta rejudecata de ICCJ.Rusine sa le fie celor care s-au pronuntat, nu cred ca LAZAR este cetatean american sa poata fi extradat ar trebui sa vedem ce zice C E D O pt ca ai nostrii sunt praf din toate punctele de vedere

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*