Ultimele Știri

Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Capitală. Unde a fost găsită femeia care locuia în apartament

explozie bloc

Întâmplare tragică, luni-noapte, în Capitală. O femeie de 33 de ani a fost dusă de urgență la spital după ce a căzut de la înălțime.

Conform martorilor înainte de gestul necugetat, în apartamentul victimei de pe Bulevardul Șincai, ar fi avut loc o explozie, urmată de un incendiu.

Femeia locuia singură în apartamentul de pe Bulevardul Șincai și, când au ajuns la fața locului, autoritățile au găsit-o întinsă pe asfalt. Prezenta multiple fracturi ale membrelor inferioare și superioare, iar în interiorul apartamentului s-au găsit două recipiente cu lichid inflamabil.

Locotenent Marin Adrian, reprezentant ISU București Ilfov: „Mai multe echipaje au fost solicitate să intervină pe Bulevardul Gheorghe Șincai, la etajul 3 la un apartament de locuit pentru o posibilă explozie urmată de incendiu. Au procedat la acordarea asistenței medicale de urgență a victimei și transportul acesteia la Spitalul Universitar și stingerea în totalitate a focarelor de incendiu.”

Martorii care erau de față când s-a întâmplat nenorocirea spun că au observat fumul gros ce ieșea pe geamul apartamentului, situat la etajul 3. Apoi femeia de 33 de ani ar fi recurs la gestul necugetat.

Vecină: „Am auzit că se prăbușește ceva.
Reporter: Erați pe palier?
Vecină: Nu, la etajul doi sub ei.”

Vecinii spun că în urmă cu câteva ore de la producerea exploziei, pe scara blocului se simțea un miros puternic de benzină. Misiunea polițiștilor este una dificilă pentru că în aceeași zonă în care aceasta a căzut, polițiștii au găsit un pistol cu bile.

Potrivit vecinilor femeia părea foarte tulburată în ultima perioadă și problemele păreau să o depășească. Ar fi avut, se pare, o relație cu un bărbat însurat, iar familia ei ar fi fost împotriva celor doi. Mai mult își pierduse recent și locul de muncă. Polițiștii și pompierii au deschis o anchetă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*