Ultimele Știri

Explozie la o fabrică de artificii din Spania. Cinci oameni au murit

explozie spania

O explozie care s-a produs la o fabrică de artificii din nord-estul Spaniei a omorât cinci persoane, au anunţat autorităţile locale citate de DPA în pagina electronică.

Patru cadavre au fost descoperite la locul exploziei şi şapte răniţi. Unul dintre ei a decedat în drumul spre spital, numărul victimelor decedate ajungând astfel la cinci.

Explozia s-a produs la începutul după-amiezii din motive necunoscute, iar zgomotul s-a auzit până în Zaragoza, la o distanță de 10 km.

‘Este încă periculos accesul în zonă, întrucât există încă resturi de material pirotehnic care pot exploda’, a spus un purtător de cuvânt al pompierilor.

În imaginile postate de Crucea Roșie spaniolă pe o rețea de socializare, pot fi văzute mai multe coloane de fum ridicându-se din diferite corpuri industriale ale firmei producătoare de artificii, care se întinde pe un teren de 12 hectare.

Fabrica Pirotecnia Zaragozana S.A. a fost înființată în 1860, are peste 40 de angajați și exportă artificii în întreaga Europă și în Canada, potrivit site-ului său de internet. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*