Ultimele Știri

Exclusiv! Ponta folosește banii publici pentru campania electorală

Pentru a-și asigura o nouă inaugurare festivă în campania electorală, un dispozitiv impresionant de poliție, jandarmerie și agenți secreți a fost desfășurat pe platforma Măgurele cu ocazia tăierii panglicii la Centrul de Tehnologii Avansate cu Laser.

Descinderea premierului plagiator în mijlocul cercetătorilor s-a făcut cu alocarea prealabilă de către Ministerul Educației Naționale (MEN) a sumei suplimentare de 1.4 milioane de lei, pentru Institutul Național de Fizica Laserelor, Plasmei și Radiației. La festivități, în locul cercetătorilor au fost aduși de către primarul pușcăriaș din Măgurele.

Peste 100 de locuitori din Măgurele și comunele adiacente , ”cercetători” aleși după felul și asemănarea primarului, asta în timp ce drumul București-Măgurele este aproape impracticabil de 2 ani de zile, spre disperarea cercetătorilor și a locuitorilor din Măgurele. Victor Ponta reușește să mai încalce odată legea organizând un miting politic într-un institut național de cercetare, parazitând incinta institutului, personaje ale lumii interlope din Măgurele pe post de aplaudaci.

Deși în clădire se  lucrează de luni bune, Ponta nu are limite în a specula electoral realizările cercetătorilor când, în realitate, fondurile cercetării sunt reduse, nepotismul și traficul de influență guvernează evaluările de proiecte, iar strategia națională de cercetare științifică 2014-2020 nu există. Din acest motiv viitorul cercetătorilor nu se anunță prea roz întrucât nu mai există apeluri publice pentru proiecte, iar foarte mulți bani din buget merg către proiecte acordate pe sub masă, ”cu dedicație”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*