Ultimele Știri

Evoluția tehnologiei, în pas rapid! Cum va înlocui munca personalului hotelier robotul majordom

Tehnologia evoluează într-un ritm uimitor, au apărut de-a lungul anilor sute de mașinării care le simplifică viața oamenilor atât în spațiul privat, cât și în cel public. De data aceasta, compania Savioke dă naștere unui robot care va ușura munca celor din regimurile hoteliere. Numele produsului este SaviOne și este așa-zisul ”robot majordom”.

Savioke este un nou start-up din Silicon Valley și se așteaptă ca invenția sa, robotul majordom, să fie folosit în cât mai multe hoteluri din întreaga lume. Primul hotel care a apelat la acest serviciu este Aloft

Trebuie menționat, însă, că mașinăria minune nu reprezintă o noutate absolută fiind similar cu dispozitivele folosite în spitale. SaviOne ar putea fi considerat o rudă mai îndepărtată a lui R2-D2 din Star Wars și este suficient de inteligent pentru a naviga pe holurile unui hotel și să controleze liftul.

Mașinăria nu este deloc greu de folosit, clineții utilizând metode ușoare de beneficiere a servicilor acestuia. Tot ce trebuie să facă aceștia este să introducă numărul camerei, iar atunci când robotul se va afla în fața ușii, cu comanda dorită, va suna pe linia telefonică și își va anunța sosirea.

iButler

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*