Ultimele Știri

Eveniment vesel: 200 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au sărbătorit momentul, în Sectorul 3

Primarul Robert Sorin Negoiţă a aniversat miercuri, 21 octombrie, 200 dintre cele mai longevive cupluri din Sectorul 3, care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Evenimentul a fost organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 3, prin intermediul celor două centre „Clubul Seniorilor” aflate în subordine.

La petrecerea organizată în cinstea lor perechile aniversate au luat în stăpânire de la bun început ringul de dans şi s-au prins într-o horă muntenească. Acestora li s-a alăturat primarul Robert Sorin Negoiţă care nu a ezitat să împărtăşească celor prezenţi bucuria şi emoţia momentului. În cadrul evenimentului animat de muzică şi dans, cuplurile sărbătorite au primit diplome jubiliare de onoare, bucurându-se şi de o masă festivă.

„Mă bucur să mă aflu astăzi aici alături de dumnevoastră când sărbătoriţi 50 de ani de căsătorie. Recunosc că de multe ori am fost întrebat care este cheia succesului şi pot spune că de fiecare dată am menţionat şi perseverenţa. Cred că am de învăţat de la dumnevoastră încă o dată astăzi că perseveranţa este importantă. La mulţi ani cu prilejul nunţii de aur, să fiţi fericiţi şi să ne revedem şi când veţi împlini 75 de ani de la căsătorie”, le-a spus primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiţă, celor prezenţi.

De asemenea, perechile sărbătorite au beneficiat de un ajutor financiar în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare familie. Valoarea ajutorului financiar este stabilită prin Hotărâre de Consiliu Local.

Un rol activ în organizarea acestui eveniment l-au avut cele două centre „Clubul Seniorilor” aflate în subordinea DGASPC Sector 3, ce au ca atribuţii principale facilitarea şi încurajarea legăturilor interumane, menţinerea sau ameliorarea capacităţilor fizice şi intelectuale ale persoanelor vârstnice, precum şi stimularea participării acestora la viaţa socială.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*