Eveniment de amploare! Reprezentanți din partea Google și Facebook vin la București

Peste 100 de specialiști de la companii precum Google, Facebook, Yahoo sau TripAdviser vor veni în România pe 9 și 10 iunie, pentru a prezenta ultimele noutăţi ale domeniului pentru întreaga Europă centrală şi de est.

Această ocazie este unică Pentru România, deoarece se pot găsi alternative ce pot să relansa sistemul medical traditional, cu ajutorul tehnologiei.

Directori din cadrul Facebook şi Google le vor explica pe 9 şi 10 iunie celor interesaţi cum pot folosi evoluţiile tehnologice pentru a se promova mai bine sau pentru a-şi vinde produsele, şi cum tehnologia se foloseşte de obiceiurile de căutare ale internauţilor, conform Digi 24.

„În momentul în care vrem să ne cumpărăm un ceas de exemplu, tehnologiile pot genera, în funcţie de comportamentul nostru când suntem online pe facebook, pe google, exact momentul potrivit şi produsul pe care să ni-l arate”, a declarat organizatorul festivalului, Dragoș Stanca.

Robert Bednarski, director Facebook pentru Europa Centrală şi de Est: „Este un eveniment pentru educaţie şi pentru a ne cunoaşte mai bine. Un eveniment care adună noutăţi”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *