Ultimele Știri

Europarlamentarul PC, Laurențiu Rebega, a fost dus la audieri la DNA într-un dosar de corupție

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie  au efectuat astăzi cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie. Potrivit ştiripesurse.ro, la audieri a fost chemat şi europarlamentarul prahovean Laurenţiu Rebega, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Procurorii DNA au efectuat astăzi percheziţii la Ministerul Agriculturii, dar şi la societăţi şi la mai multe locuinţe din Prahova, potrivit surselor noastre. În ancheta DNA ar fi vizaţi secretarul de stat Nagy Peter Tamas şi pe secretarul general al ministerului Virgil Gherman. Conform stiripesurse.ro, la audieri a fost chemat şi europarlamentarul prahovean Laurenţiu Rebega, preşedintele PC Prahova.

Acesta este cunoscut ca un apropiat al ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. În 2012, Laurenţiu Rebega a câştigat un mandat de consilier judeţean, iar la scurt timp a fost ales vicepreşedinte al CJ Prahova. Acesta a candidat anul trecut la alegerile europarlamentare, pe listele PSD-PC-UNPR, alegeri pe care le-a câştigat. După rezultatul scrutinului, Rebega şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al CJ Prahova şi a preluat mandatul de europarlamentar.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*