EURO 2016: Peste 20.000 de suporteri vor fi prezenți la meciul România-Elveția

  • Nicoleta Ungureanu
  • 15 iunie 2016
  • Sport

România joacă astăzi, de la ora 19, împotriva Elveției, în cel de-al doilea meci din Grupa A la Campionatul European de fotbal din Franţa.

Meciul va avea loc în Parc des Princes, din Paris. Vremea în Paris nu se anunță prea bună, plouând încă din dimineață, motiv pentru care antrenorul Anghel Iordănescu a trebuit să amâne clasica plimbare din ziua meciului.

Din pricina condiţiilor meteo, staff-ul tricolorilor a fost avertizat de către cei care se ocupă securitatea naţionalei României că monitorizarea jucătorilor va fi dificilă.

La meciul din această seară sunt așteptați peste 20.000 de suporteri. Fanii sunt aşteptaţi la Turnul Eiffel, şi vor merge pe jos, 4 kilometri până la stadionul Parc des Princes.

Meciul din această seară, care va începe de la ora 19.00, ora României, va fi arbitrat de rusul Serghei Karasev. Arbitri asistenti vor fi compatrioții săi, Nikolai Golubev și Tihon Kalughin, arbitri asistenți adiționali au fost nominalizați alți doi ruși, Serghei Lapocikin și Serghei Ivanov, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat belarusul Alexei Kulbakov.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *