Ultimele Știri

Eternul primar al Piteștiului merge la închisoare

Tudor Pendiuc, a fost reținut în această seară de către procurorii DNA, după ce a fost acuzat într-un dosar ce vizează fapte de corupție privind acordarea unor contracte de achiziții publice mai multor firme, în care edilul este acuzat că a luat mită 1 milion de euro. Fiica sa, Ema Pendiuc a fost reținută pentru 24 de ore, pentru complicitate la luare de mită, în dosarul în care este implicat tatăl său.

Omul de afaceri piteştean Valentin Vişoiu, care controlează grupul de firme Conarg, a fost şi el reţinut de procurorii DNA în dosarul de corupţie al primarului Piteştiului. Potrivit unor surse judiciare, Valentin Vişoiu este suspectat de dare de mită.

Directorul Direcţiei Tehnice şi de Urbanism din Primăria Piteşti, Emilian Nechita, a fost adus la sediul DNA din Capitală, joi seară.

Social-democratul Tudor Pendiuc este unul dintre cei mai longevivi primari din România. El a fost ales primar al municipiului Piteşti pentru prima dată în anul 1992 şi de atunci ocupă fără întrerupere această funcţie, fiind reales de piteşteni la fiecare patru ani.

În anul 2011, Tudor Pendiuc a fost decorat de către președintele Traian Băsescu cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Ofițer.

Tudor Pendiuc conduce PSD Argeş, după ce fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Constantin Nicolescu, a fost condamnat definitiv pentru conflict de interese.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Eternul primar al Piteștiului merge la închisoare

  1. Gina Potorocea // 8 noiembrie 2014 at 14:23 // Răspunde

    Va dati seama ce bataie de joc la adresa romanilor si a voturilor lor a fost timp de 25 de ani? Daca un Pendiuc oarecare apare ca primar in 92 din neant, putea fi foarte bine si un chinez sau turc. Si nu oriunde, ci in Pitesti, unde sunt printre cei mai inteligenti si patrioti romani, unde zona musteste de oameni geniali, unde sansele ca un Pendiuc sau un chinez sau turc oarecare in realitate ar avea zero sanse in alegeri corecte?
    Va dati seama in ce hal au fost masluite alegerile in Romania daca un neica nimeni un Pendiuc (probabil infractor in Romania si spion pt. rusi) apare ca primar si rezista 24 de ani? Si facand o paralela in toata Romania puteti realiza ce bataie de joc a facut PSD in Romania de 25 de ani? (va reamintesc ca PSD a condus intotdeauna Romania, fiindca chiar si atunci cand conducea CDR-ul tot PSD-ul facea legea in parlament, a facut parte din majoritati tot timpul, in scurtele perioade din cei 25 de ani cand n-a avut primul ministru, a blocat sistematic orice lege sau propunere, fiindca avea majoritatea in parlament (obtinuta prin frauda si mita evident: ganditi-va ca nu-i greu sa mituiesti chiar 500 de parlamentari cu cate 1-2 milioane de Euro, cand acesti bani vin de la o super putere straina cum ar fi Rusia.)

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*