Ultimele Știri

Erwin Albu reținut de jandarmi! Protan aruncă deșeuri la marginea orașului Codlea

erwin albu

În urmă cu puţin, Erwin Albu a depus la Prefectura Braşov o petiţie prin care cere rezolvarea situaţiei din Codlea.

Localnicii spun că mirosul puternic degajat de Protan (ce colectează şi neutralizează deşeuri de animale) este de nesuportat. După ce a lăsat petiţia, Erwin Albu a vărsat pe treptele Prefecturii o monstră de apă cu noroi, de lângă Codlea, de unde se fac deversări de deşeuri, după cum a spus acesta. Ulterior, a fost reţinut de jandarmi.

Ce a postat ieri Erwin Albu, legat de acest subiect, pe contul său de Facebook:

„ Aseară târziu am avut parte de de toate. Am surprins o cisternă care ieșea din incinta Protanului în miez de noapte și care deversa în mijlocul câmpului zeama împuțită din procesul tehnologic. Am sunat la 112 să cer intervenția Poliției și Gărzii de Mediu. Când l-am confruntat pe șoferul tractorului cu nr. de înmatriculare ”Codlea 1622”, fără număr la cisternă, aflat în exercițiul funcțiunii, că din cauza activității sale pute îngrozitor în toată Codlea, mi-a răspuns că nu de la el vine mirosul, ci de la fabrică….dar imediat a sistat activitatea și a tulit-o în incinta fabricii.

Când au văzut că am ajuns și acolo și filmam, paznicii au stins lumina la cabina de pază și au încercat de câteva ori să iasă vitejește la mine.

Un echipaj al Poliției și-a făcut apariția și m-a invitat să mergem la fața locului deversării. Așa că ne-am suit în mașina de patrulare și am ieșit în câmp, unde polițiștii au putut constata și viziual, dar mai ales olfactiv, ce se întâmplă“.

erwin

Sursă: mitex.ro

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*