Ultimele Știri

Eroina Begu a câștigat două meciuri la doar o oră pauză între ele

Irina Camelia Begu la Rio

Irina Begu va juca prima semifinală a unui turneu WTA din acest an, pe zgura de la Rio, însă n-a fost nevoie doar de atât, pentru că ea și-a confirmat forma excelentă, calificându-se pentru a doua oară consecutiv și în finala probei de dublu, ambele meciurile disputându-se la doar o oră diferență.

Irian Begu s-a calificat fără probleme în semifinalele turneului de tenis de la Rio de Janeiro, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, după ce a trecut în minimum de seturi, 6-1, 6-2, de israelianca Julia Glushko.

Disputa de la Rio a durat o oră și 17 minute și pe parcursul ei Irina a realizat cinci break-uri și doar o singură dată a pierdut pe serviciul propriu. Victoria binemeritată i-a asigurat 110 puncte WTA şi 11.500 de dolari.

Pentru un loc în finală reprezentanta noastră va juca împotriva Annei Schmiedlova, din Slovacia, pe care a învins-o clar anul trecut, tot pe zgură, în Columbia.

irina begu la rio open

Irina Begu a completat ziua de vineri și cu un succes la dublu, alături Maria Irigoyen, în semifinale la Rio de Janeiro, scor 6-2, 6-2 cu perechea formată din Chieh-Yu Hsu și Elița Kostova.

Principalele favorite și deținătoarele trofeului de anul trecut, Begu și Irigoyen s-au impus în doar 56 de minute în fața cuplului bulgaro-taiwandez și vor disputa finala împotriva perechii dintre Ysaline Bonaventure și Rebecca Peterson, care a beneficiat de neprezentarea braziliencelor Beatriz Haddad Maia/Teliana Pereira.

Irina Begu la Rio Open

Finala de simplu, Irina o va disputa, astăzi, de la ora 17:00, iar duminică își va apăra trofeul de la dublu nu înainte de ora 20:00 (ora României).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*