Ultimele Știri

Eliza Samara a cucerit masterul din Qatar

eliza samara

După ce Bernadette Szocs a câştigat turneul de tenis de masă la juniori în Qatar, cealaltă reprezentantă a României, Eliza Samara a cucerit trofeul la seniori, fiind cel mai important succes al carierei sale.

Elizabeta Samara a câştigat finala Openul Qatarului în faţa nemţoaicei Ying Han, cu scorul de 4 la 0, iar pentru succesul obţinut, românca a primit cu un cec în valoare de 26.000 de dolari.

Până a ajunge în actul final al competiţiei de primă categorie, Eliza a trecut de Dora Madarasz din Ungaria, cu 4-3, în optimi a învins-o pe taiwaneza I-Chen Lee cu 4-0, în sferturi s-a impus în disputa cu Jiaduo Wu din Germania, scor 4-2, pentru ca în semifinale să treacă de jucătoarea din Coreea de Sud, Haeun Yang, cu 4-1.

Pe parcursul întregului concurs jucătoare de locul 20 ITTF mondial a beneficiat de adversare mai facile, pentru că cele mai bune jucătoare, chinezoaicele, au lipsit din circuit, acestea preferând să sărbătorească Anul Nou Chinezesc.

„E cel mai important succes al carierei. E o victorie care-mi dă mai multă încredere şi care le va aduce un pic de teamă în plus şi adversarelor cînd vor juca împotriva mea”, a declarat Eliza Samara.

După succesul din Qatar, Eliza Samara ar putea urca pe locul 15 în ierarhia mondială.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*